Sportpark de Diemen.


Sportpark de Diemen
Sportlaan 9
1111 XP Diemen

TIW Survivors, Vatos en Marshalls maken gebruik van het honk- en softbalveld op sportpark de Diemen.

Met de Auto
Vanuit Amersfoort , Almere en Noord-Oost Nederland:
A1 tot aan Afslag 'Diemen', links afslaan en de 'Weteringweg' richting Diemen volgen. Op de hoogte van McDonald's op de S113 rechts afslaan in de richting van 'Diemen-Centrum' en dan de eerste weg rechts inslaan (bord 'Sportpark De Diemen' volgen).

Vanuit Noord-Holland, Amsterdam-Noord: 
De A10-Oost via Zeeburgertunnel tot aan Knooppunt Watergraafsmeer volgen, dan op het A1 Richting Amersfoort / Almere volgen tot aan de afslag 'Diemen', rechtsafslaan en dan zoals boven verder.

Vanuit Amstelveen, Utrecht:
Vanaf Knooppunt Holendrecht de A9 richting Amsterdam-Zuidoost, Almere / Lelystad volgen, bij het knooppunt 'Diemen' op de A1 richting Amsterdam afslaan, dan vervolgens verder zoals boven.

Vanuit Rotterdam, Den Haag, Leiden:
De A4 tot aan het Knooppunt 'Nieuwe Meer' volgen, vervolgens op het A10 'Ring-Zuid / Ring-Oost' tot aan Knooppunt 'Watergraafsmeer', dan op het A1 Richting Almere, Amersfoort afslaan, vervolgens verder zoals uit de Richting Noord-Holland.
 
Openbaar vervoer
Vanuit Amsterdam-Centraal / Binnenstad Amsterdam:
GVB Tramlijn 9 richting eindhalte 'Diemen-Sniep', vervolgens ca. 10 minuten lopen langs de nieuwbouwwijk, linksaf slaan richting sportpark de Diemen. De velden bevinden zich aan het einde van het sportpark.

Vanuit Utrecht / Amsterdam Bijlmer ArenA:
GVB Stadbus 66, Halte 'Diemen, Vinkenbrug'.