Doe in oktober mee met de acties en steun onze club!

Beste leden,
Het seizoen loopt tegen zijn einde aan. Toch zijn er op dit moment twee belangrijke acties waarmee wij geld proberen in te zamelen voor onze vereniging. Help dus mee en steun je club!

Jeugd Sponsor Actie
Zoals jullie wellicht gezien hebben in de kantine doen we ook dit jaar weer mee aan de Jeugd Sponsor Actie van de Deen supermarkten. Van 18 september tot en met 29 oktober ontvang je bij iedere €15,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een scheurkaart met daarin een sponsormunt, een gelukscode en een actiekaart voor 50% korting op A-merken.

De sponsormunt kan je bij de bar afgeven in de kantine of in een buis doen in de Deen Supermarkt in Diemen (Diemerplein 14). Hoe meer munten wij verzamelen hoe hoger het sponsorbedrag dat wij ontvangen. Om extra muntjes te verzamelen zijn we ook een aantal dagen zelf in de supermarkt gaan staan. Afgelopen zaterdag hebben we met de pupillen (Milan, Joey, Joshua, Leandro, Biko en Merlijn) al een goed begin gemaakt door veel muntjes te verzamelen!

jsa-2016-336x289px  img-20161001-wa0009

(Op de foto Merlijn, Joshua en Gregor in actie bij de Deen)

Grote Clubactie
Daarnaast is de Grote Clubactie weer begonnen. Met het geld dat we hiermee ophalen willen we de tribunes langs de velden opknappen en waar nodig nieuwe aanschaffen. Daarbij kunnen we elke euro gebruiken! Via deze pagina (https://www.clubactie.nl/actie/TIWSurvivors3) kan je loten kopen voor de Clubactie. Stuur de link dus door aan familie & vrienden om zoveel mogelijk loten te verkopen voor onze vereniging!

clubactie

Share Now

Related Post