Finale heren softbal 2016

Op zaterdag 8 oktober en zondag 9 oktober worden de finales voor de eerste klasse heren softbal gespeeld. Het softbalveld van TIW-Survivors in Diemen vormt de arena waar deze strijd zal worden beslecht.

Eén van de finalisten is inmiddels bekend: de mannen van Quick Amersfoort. Hun tegenstander wordt de winnaar van poule 2, de Storks uit Den Haag of de Hoofddorp Pioniers. Zij gaan op donderdag 6 oktober strijden om hun plaats in de finale.

Zodra bekend is wie de gaat deelnemen in de finale, dan wordt dit bekend gemaakt op de site van de KNBSB: https://www.knbsb.nl/competitie/competities/softbal-competities/!/programma/S212/softbal-heren-1e-klasse/finale

Voor het kampioenschap wordt gespeeld volgens een best-of-three principe. De eerste twee wedstrijden zijn op zaterdag 8 oktober om 12:00 en 15:00 uur. Mocht een derde wedstrijd nodig zijn, dan vindt deze op zondag 9 oktober om 12:00 uur plaats. De huldiging van de winnaars vindt plaats direct na afloop van de wedstrijden.

Ben je softballiefhebber en wil je een superspannende finale zien van het beste niveau? Kom dan zaterdag 8 oktober en zondag 9 oktober naar het veld van TIW-Survivors! De kantine is geopend vanaf 9:30 uur en de koffie staat klaar.

Share Now

Related Post