Gratis introductieles Beeball de hele maand

BeeBall is voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar de eerste kennismaking met honk- en softbal. Het speelveld is kleiner, net als de teams. Kinderen raken vertrouwd met slaan, gooien, vangen en honklopen. Maar ook met sportiviteit, presteren en samenwerken in een team.
Tegelijkertijd ontwikkelen ze op speelse wijze hun oog-handcoördinatie. De begeleiding van onze BeeBallers is uitstekend geregeld. Ze worden op alle fronten ondersteund door betrokken coaches.

Heb je interesse? Samen met andere kinderen kun je uitproberen of je het leuk vind. Ieder kind mag in maart gratis meetrainen. Voor nieuw talent is er altijd een plekje in een team. We trainen op 3 en 10 maart op zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur in de Wethouder F.B. Duranhal in Diemen. Neem sportkleding en sportschoenen zonder zwarte zool mee, meer heb je niet nodig. De rest van het materiaal is aanwezig.

Vanaf 20 maart trainen we iedere woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur op ons veld aan de Sportlaan 9 in Diemen. Neem sportkleding mee en een paar voetbalschoenen.

Voor meer informatie over ander honk- en softbalteams van onze vereniging kunt u terecht op onze website www.tiw-survivors.nl of stuur een mail naar info@tiw-survivors.nl.

 

Share Now

Related Post