Loswalfestival

TIW-Survivors genomineerd voor sportvereniging van het jaar!

Beste Leden,

Komende vrijdag 19 mei gaat het jaarlijkse Loswalfestival weer van start. Zoals gebruikelijk vervullen de Diemense sportverenigingen daar een belangrijke rol.

Op vrijdagavond is er eerst een sportmarkt. TIW-Survivors is daar aanwezig met verschillende activiteiten om mensen te laten zien hoe superleuk onze sport en onze vereniging zijn.

Dat laatste is de Sportraad van de gemeente Diemen ook opgevallen, want wij zijn genomineerd voor Sportvereniging van het jaar! Op vrijdagavond wordt bekend of wij die titel in de wacht mogen slepen. Jouw steun helpt daar bij.

Wij roepen daarom iedereen op om vanaf 18:00 uur aanwezig te zijn op het Loswalfestival en TIW-Survivors te steunen. Daarbij zou het mooi zijn als we de TIW-Survivors en Vatos kleuren zoveel mogelijk laten zien.

Trek dus je honkbalpak uit de kast en kom naar het Loswalfestival!

Help je mee?
Vind je het leuk om een handje mee te helpen in de slagkooi, flyers uit te delen of op een andere manier een steentje bij te dragen? Meld je dan aan bij Wytze of Ruben: bestuur@tiw-survivors.nl.

Locatie
De sportmarkt vindt plaats op de locatie rondom de Loswal en het daarachter gelegen parkeerterrein. Adres: Venserkade 2 in Diemen.

Share Now

Related Post