Overlijdensbericht Timo

Beste leden en vrienden,

Via deze weg moeten we het droevige bericht brengen dat Timo Ignatia, de catcher van Heren 2 (Vatos) en trainer van de Chicas, op zaterdagavond 14 april is overleden. Timo is 51 jaar geworden.

Timo werd vorige week zondag onwel tijdens een honkbalwedstrijd en moest worden gereanimeerd. Na de reanimatie is hij niet meer bij bewustzijn gekomen. Vrijdagavond waren de vooruitzichten inmiddels zodanig slecht, dan men het moeilijke besluit heeft moeten nemen om de medische ondersteuning te stoppen.

Hij was een graag geziene verschijning op onze club. Wij zullen onze altijd vrolijke en bereidwillige Timo enorm gaan missen.

Wij leven zeer mee en wensen alle familie, vrienden en kennissen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer en hoe de afscheidsplechtigheid gaat plaatsvinden. Dit zal worden afgestemd met de familie en dan zullen we jullie daar verder over informeren.

Op de club is vanaf vanmiddag 16:00 uur een plek waar we een laatste eerbetoon aan Timo kunnen brengen en ligt een condoleanceregister klaar.

Wij vragen alle teams om deze week één minuut stilte in acht te nemen aan het begin van de wedstrijd ter nagedachtenis aan Timo.

Rust zacht Timo …

Het Bestuur

Share Now

Related Post