Willem Schreuders toernooi groot succes!

Op zondag 12 juni waren de velden van TIW-Survivors gereserveerd voor de beeball majors en de honkbal pupillen. Voor de zesde keer werd er in Diemen gespeeld om de eerste prijs van het Willem Schreuders toernooi in de wacht te slepen. Vele teams (15 in totaal) uit het hele land, met zowel jongens en als meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, hebben gezorgd voor mooie wedstrijden en een fantastische sfeer!

Ondanks de slechte weersvoorspellingen viel het die dag mee met de regen en hebben we gelukkig bijna alle wedstrijden kunnen spelen! Helaas begon het rond half drie toch te regenen en later ook te onweren, dus hebben we in overleg met alle coaches besloten om na een ‘rain delay’ de rangorde te bepalen op alle al volledig gespeelde wedstrijden. Elk team had op dat moment twee van de drie wedstrijden volledig kunnen spelen.

WS toernooi

Buiten de velden was er meer dan genoeg te doen. Er stond een springkussen, er waren weer mooie prijzen te winnen bij de loterij, er was een spelparcours voor de kinderen, de barbecue stond aan voor overheerlijke hamburgers en voor nieuw materiaal kon je terecht bij een van de marktkraampjes!

Maar het belangrijkste was natuurlijk het honkballen! Er werden prachtige ballen gepitcht, hele mooie honkslagen geslagen en fantastische nullen gemaakt.

Wij willen alle deelnemende teams en aanwezige vrijwilligers bedanken voor een fantastische dag en hopen iedereen volgend jaar weer te mogen verwelkomen op ons zevende Willem Schreuders toernooi!

Share Now

Related Post